Veterani MUP-a posetili Kraljevski i Beli dvor u Beogradu

U okviru redovnih programskih aktivnosti za 2018. godinu Udruženje penzionera MUP R Srbije je dana 30.10.2018. godine za svoje najstarije članove (preko 85 godina života) iz Beograda organizovalo obilazak Kraljevskog i Belog dvora u Beogradu. Ceo tekst “Veterani MUP-a posetili Kraljevski i Beli dvor u Beogradu”

Fizičko-tehničko obezbeđenje: Kujović u “Rudex”-u

Organizator obezbeđenja Radman Kujović obišao je danas u Boljevcu kod Zaječara naše članove koji rade kao fizičko-tehničko obezbeđenje na jednom od najznačajnijih objekata koje pokrivamo – fabrici industrijskih eksploziva “Eksplozivi Rudex Srbija“. Ceo tekst “Fizičko-tehničko obezbeđenje: Kujović u “Rudex”-u”

U poseti kolegama iz Mađarske

Na poziv kolega iz Mađarske koji su organizovani u Državni savez civilne odbrane Mađarske, u Budimpešti je, u periodu 16. – 17. oktobra 2018. godine, boravila delegacija  Asocijacije udruženja penzionera unutrašnjih poslova Srbije. U delegaciji su bili dr Andreja Savić, Vladimir Aleksić i Ljubomir Aleksić iz Beograda, Ištvan Pastor iz Bečeja, Ištvan Balint iz Kanjiže, Ištvan Holo iz Bačke Topole i Ivan Stamenković iz Subotice. Ceo tekst “U poseti kolegama iz Mađarske”