Kupovina stanova u Vranju i Nišu pod povoljnijim uslovima

Inicijativa Udruženja penzionera Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije je prihvaćena i Zakonom o posebnim uslovima za realizaciju projekta izgradnje stanova za pripadnike bezbednosti („Sl. Glasnik“ R. S. broj 41/18), predviđeno je da, u kupovini stana pod povoljnijim uslovima, mogu učestvovati i lica, koja su ostvarila penziju u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Sadašnji javni poziv se odnosi na, kupovinu stana pod povoljnijim uslovima, na lokacijama Niš i Vranje, a prema saznanjima, ubuduće će biti i u drugim gradovima Srbije.

Pravo na kupovinu stana pod povoljnijim uslovima imaju sva zainteresovana zaposlena lica na neodređeno vreme u Ministarstvu unutrašnjih poslova, kao i lica koja su pravo na penziju ostvarila u Ministarstvu unutrašnjih poslova koji nemaju trajno rešenu stambenu potrebu, kao i oni
koji imaju neodgovarajući stan u skladu sa Odlukom o ispunjenosti uslova za kupovinu stana pod povoljnijim uslovima br.01-535/19-14 od 07.03.2019. godine

U prilogu vam dostavljamo na upoznavanje i korišćenje odgovarajuća akta, koja se odnose na ispunjenost uslova za kupovinu stana pod povoljnijim uslovima.   

Odluka o ispunjenosti uslova za kupovinu stana pod povoljnijim uslovima

 

Prijava za kupovinu stana pod povoljnijim uslovima

Javni poziv

Izjava

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *