Služba obezbeđenja uspešno završila 2019. godinu

Dana 28. decembra 2019. godine u prostorijama Udruženja penzionera MUP R Srbije u ul. Kneza Miloša u Beogradu, stručna služba Udruženja napravilo je mali koktel za  svoje članove – radnike Službe obezbeđenja, povodom završetka poslovne 2019. i dolaska Nove 2020. godine. Prisutne su, u ime Udruženja, pozdravili organizator obezbeđenja Radman Kujović i predsednik Upravnog odbora Vladimir Aleksić.

R. Kujović je istakao  da su u tekućoj godini uspešno izvršeni svi planirani poslovi i zadaci, da su u veoma teškoj i neravnopravnoj “utakmici” na tržištu rada dobijeni i novi poslovi, pa je tako, Služba obezbeđenja, osim što je “sačuvala” stare dobila i novi posao u Novom Sadu, a što je, sve zajedno, dokaz kvalitetnog obavljanja poslova i potvrda da su naši korisnici zadovoljni našim uslugama.

V. Aleksić je, između ostalog, ukazao na činjenicu da su mesto i uloga Udruženja prepoznati i u samom Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Obojica su se zahvalili prisutnima na njihovom doprinosu najznačajnijoj privrednoj delatnosti Udruženja i poželeli im srećnu i uspešnu Novu 2020. godinu.

 

 

Sve fotografije sa proslave možete videti OVDE.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *