Служба обезбеђења успешно завршила 2019. годину

Дана 28. децембра 2019. године у просторијама Удружења пензионера МУП Р Србије у ул. Кнеза Милоша у Београду, стручна служба Удружења направило је мали коктел за  своје чланове – раднике Службе обезбеђења, поводом завршетка пословне 2019. и доласка Нове 2020. године. Присутне су, у име Удружења, поздравили организатор обезбеђења Радман Кујовић и председник Управног одбора Владимир Алексић.

Р. Кујовић је истакао  да су у текућој години успешно извршени сви планирани послови и задаци, да су у веома тешкој и неравноправној “утакмици” на тржишту рада добијени и нови послови, па је тако, Служба обезбеђења, осим што је “сачувала” старе добила и нови посао у Новом Саду, а што је, све заједно, доказ квалитетног обављања послова и потврда да су наши корисници задовољни нашим услугама.

В. Алексић је, између осталог, указао на чињеницу да су место и улога Удружења препознати и у самом Министарству унутрашњих послова Републике Србије.

Обојица су се захвалили присутнима на њиховом доприносу најзначајнијој привредној делатности Удружења и пожелели им срећну и успешну Нову 2020. годину.

 

 

Све фотографије са прославе можете видети ОВДЕ.